Sträck på dig!

 

MED POSTURE KAN ALLA FÅ BÄTTRE HÅLLNING

POSTURE GÖR VAD?

Posture är en hållningsaccessoar som både hjälper dig som tillfälligt vill ha perfekt hållning och dig som långsiktigt vill förbättra din hållning genom att träna upp hållningsmuskulaturen. Osynligt och bekvämt, dolt under kläderna, påminner Posture dig om att dra tillbaka framåtroterade axlar och trycka fram bröstet. Resultatet blir upprätt hållning, snyggt och hälsosamt. Regelbunden, intervallanvändning av din Posture hjälper kroppen in i en positiv spiral.

God hållning är mer än hälsosamt och snyggt, det ger också säkrare intryck och stärker självförtroendet.

Posture finns i vitt eller svart och i storlekar från XS till XL.

 

POSTURE FÖR VEM?

Posture finns i två modeller. En sele för rörelse och aktivitet som drar tillbaka axelpartiet förpackat målgruppsanpassat som Posture Style, Posture Performance. Och en väst med stabilitet för bröstrygg och axelparti utformat för stillasittande och statisk belastning förpackad som Posture Position. Selen är en påminnare som tvingar musklerna att själva jobba medan västen hjälper musklerna som försvagats vid dålig hållning.

 

 

POSTURE PERFORMANCE

Förbättra prestationer med hjälp av en god hållning framför datorn, på dansgolvet, gymmet eller i löparspåret.

 

POSTURE POSITION

Hjälper dig attskjuta tillbaka axlarna och påminner dig om att räta på den krummande ryggen vid långa dagar framför datorn.

.

 

Posture Position

 

Är hållningsaccessoaren för snygg och hälsosam hållning vid sittande positioner. Otaliga timmar framför datorn, vid bilkörning eller vid sittande sportaktiviteter kan bli både bekvämare och ett tillfälle att uppnå den goda hållningens effekter.

 

Pris 595 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CLASSIC PERFORMANCE

 

Classic Performance ger axelpartiet en bekväm stretch som aktiverar musklerna för en naturligare balans mellan fram- och baksidans muskulatur. Det ger en upprätt position och en attraktivare mer funktionell hållning. Posture Performance är prestationens avgörande accessoar.

 

395 kr